Press "Enter" to skip to content

Gjeldskonsolidering: Er Dette Det Rette Trinnet For Deg?

Sliter du med gjeld? Er du overveldet av hvor mye penger du skylder flere forskjellige långivere? Hvis det er tilfelle, kan det være lurt å vurdere gjeldskonsolidering. For mer informasjon og råd om hvordan denne prosessen fungerer, fortsett å lese.

Ha et klart utbetalingsmål i tankene. Å haste for å få den laveste renten er ikke den beste og eneste måten å betale ned gjelden din raskt. Tenk på hvordan du kan betale ned den månedlige gjelden din på omtrent 3 til 5 år. Dette hjelper deg med å komme ut av gjeld og hever kredittpoengene dine.

For å betale gjelden din, prøv å låne penger fra venner eller familie. Dette er en fin måte å spare interesse på. Når det er sagt, kan det være flere problemer som muligens ødelagte forhold, og forventer returnerte tjenester i en fjern fremtid til tross for å betale alt tilbake, og mulig søksmål fra et familiemedlem eller tidligere god venn. Vær forsiktig når du bruker dette forslaget, og sørg for å betale alt tilbake i tide.

Gjeldskonsolidering fungerer best når den brukes på kredittkort. Hvis du har betydelige saldoer på forskjellige kort, betaler du sannsynligvis altfor mye i renter og kan ha stor nytte av et gjeldskonsolideringslån. Se om du ikke kan kombinere all gjeld til en betaling med en gunstig rente, og begrense kredittkortutgiftene når det er oppnådd.

Unngå å velge et gjeldskonsolideringsselskap bare fordi de er ideelle. For eksempel er et selskap som sier at det er et non-profit byrå ikke nødvendigvis bra. Du kan enkelt sjekke om selskapet er anerkjent ved å kontakte BBB, som står for Better Business Bureau.

Hvis du har livsforsikring, kan du kanskje låne penger fra polisen for å betale for gjelden din. Pengene som lånes blir tatt fra beløpet mottakerne dine vil motta på gjelden din. Mange låntakere betaler disse pengene tilbake slik at begravelsesutgiftene dekkes.

Tenk på å arkivere konkurs. Konkurs påvirker kreditten din negativt. Når det er sagt, hvis du ikke kan betale et konsolidert lån, vil du uansett ende opp med dårlig kreditt. Når du går inn for konkurs, kan du redusere gjeld og økonomisk komme tilbake.

Når du konsoliderer gjeld, må du prøve å reforhandle med kreditorene dine. Enten du velger å prøve å gjøre dette selv først eller har vervet hjelp fra et gjeldskonsolideringsselskap, er reforhandling nøkkelen til å spare deg for mye penger når du betaler av gjelden.

Vurder å be familien din om et gjeldskonsolideringslån. Hvis du er pålitelig og har en familie med midler, kan dette være den billigste veien til gjeldskonsolidering. De betaler gjelden, og du betaler dem til en rente som er gunstigere enn en bank ville tilby i en spareplan. Det kan være en stor gevinst for alle involverte.

Blant mange alternativer for hvordan du skal takle gjelden din, hvilken er best for deg? Hvis du har bestemt at gjeldskonsolidering vil fungere for deg, kan du bruke det du nettopp har lært mens du går om prosessen. Mange har klart å avslutte gjelden og føler seg fri igjen med denne metoden, og det kan du også.

Ta Kontroll Over Gjeldskonsolidering